Expert

Stratix

Stratix BV is als onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in communicatie-infrastructuren en diensten. Wij richten ons al 30 jaar op sectoren waar ICT-netwerken een voorname rol spelen: telecommunicatie en media, maar ook energie, wetenschappelijk onderzoek en vastgoed.

Binnen deze segmenten ondersteunen wij uiteenlopende opdrachtgevers bij tactische en strategische vraagstukken, zowel overheidsorganisaties, aanbieders, gebruikers, investeerders als belangenorganisaties.

Het team van Stratix bestaat uit ervaren adviseurs die beschikken over uitgebreide kennis van de technische, financieel-economische, regelgeving en maatschappelijke aspecten van communicatie-infrastructuren. Vanuit deze perspectieven analyseren we uw vraagstuk – of het nu gaat om marktonderzoek, beleidsadvies, begeleiding bij een aanbesteding & contractvorming of een investeringsbeslissing. Om onze adviezen te baseren op data uit de werkelijke praktijk houdt Stratix op eigen initiatief de breedbandatlas van Nederland bij. Stratix heeft een uitgebreid netwerk binnen de industrie, overheid en academische wereld, en richt zich altijd op het vinden van het best passende team voor de opdracht(gever) om in haar werk de verbinding te maken tussen wetenschap, beleid en praktijk. De missie van Stratix is het bieden van werkelijk perspectief.

Stratix is niet gelieerd aan dienstverleners, leveranciers of enig andere organisatie. De structuur en het bedrijfsmodel van het bureau staan borg voor de kwaliteit van ons werk en voor snelle, flexibele oplossingen als de situatie daarom vraagt.